Temps de Descompte: bons resultats per al Bàsquet Sitges i el Club Patí Sitges; el femení del Rugby Club Sitges cau a la semifinal i el Sitges Gaèlic queda 4t a la Copa Catalana

El Sitges Suburense va tenir un partit força plàcid davant l’APA Poble Sec

Fem crònica d’una jornada que ens ha deixat alguns bons resultats com la victòria del Club Patí Sitges (6-1) davant l’Andorra i que el col.loca tercer a la classificació, o el triomf (quart consecutiu) d’un Bàsquet Sitges a la pista del Cantaires de Tortosa que confirma el bon moment dels sitgetans. En futbol, la 24ª jornada a 3ª Catalana ens ha dut l’ensopegada de la UE Sitges a casa (1-2) davant un  Capellades que lluita per salvar-se, mentre que el Sitges Suburense es va desfer sense masses problemes de l’APA Poble Sec, al que va golejar 4-0. Per contra, l’equip femení del Rugby Club Sitges no ha pogut classificar-se per la gran final de la 1ª Catalana, en perdre davant l’Andorra. També destaquem que el Sitges Gaèlic FC no ha pogut revalidar el títol de campió de Copa Catalana, quedant en la quarta posició d’una 4ª edició que es va disputar a La Foixarda i que es va endur, finalment, el St. Enda’s de Barcelona.

Escolteu-ho