L’Ajuntament posa en marxa un servei d’atenció integral adreçat al col·lectiu LGTBI

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa un nou servei d’integral per a donar resposta al col·lectiu de persones lesbianes, gais, transgèneres o bisexuals davant de qualsevol situació que precisi una atenció personalitzada i d’acompanyament a persones que hagin de presentar, per exemple, incidències o denúncies sobre possibles casos de discriminació o agressió per raó d’orientació sexual o d’identitat de gènere. El servei d’atenció integral s’ofereix de forma presencial els dijous de 9h a 14h a l’edifici de l’escorxador, però també s’hi pot contactar qualsevol dia a través del telèfon 93 8113180 o bé a través del correu electrònic sai@sitges.cat. N’hem parlat amb Mireia Paretas, responsable d’igualtat de la regidoria de benestar i família.

Escolteu-ho