L’hora de l’Utrillo!

Passades les festes, les colònies, la Pasqua i les caramelles, aquí va una nova edició de l’Hora de l’Utrillo!presentada per l’Àlex i la Jana. En aquest programa us oferim els continguts següents: A la secció La música que ens agrada, els alumnes de 4rt d’anglès han escollit Frinds, de Marshmelo & Anne Marie. La Marta Sánchez ens presenta L’elefantó tafaner i l’Elisabeth ens proposa cuinar uns calzones rotos. A la secció Petites històries de Sitges, el protagonista és en Joan Yll. En Pol i la Maria han fet un reportatge entrevistant a pares i mares que van anar a la presentació del projecte de ràdio, i els alumnes de 4rt ens presenten el conte El monstre de Banyoles. Finalment, quatre alumnes de 6è, l’Àgata, en David, la Laia i la Sofia, ens expliquen les conferències que varen fer a l’escola. Tots aquests continguts al magazine!

Escolteu-lo