L’hora de l’Utrillo!

La Sara i en Jan presenten el 3r programa de la temporada, amb tots aquests continguts. Els alumnes de segon ens cuinen uns cigrons amb xoriço, els alumnes de primer ens expliquen les dites populars del mes d’abril. Entrevistem a Marta Domínguez i a la seva tutora Isabel Galán. La Marta porta a terme un projecte d’autoocupació dins del programa Timol, i ens l’explica. Els alumnes de segon ens reciten poesies, i en Joan Yll ens parla de Maria Ossó dins de la secció petites històries de Sitges. Els alumnes de 6è ens expliquen algunes de les conferències que han fet, i alguns dels guanyadors dels jocs florals ens reciten les seves poesies. Recollim opinions dels clubs de lectura i la Marta Sánchez ens porta unes quantes recomanacions de llibres. La Isabel Masdeu i la Marta Morales ens recomanen un joc de taula, des de l’associació Dau Ferrat, i li demanem a la Irene una cançó per acabar el programa. Ha escollit Everything I do, de Bryan Ferry. Tot això i l’agenda per aquests dies ho teniu a l’hora de l’Utrillo!

Escolteu-ho