Temps de Descompte: el Juvenil A de la Blanca diu adéu a la Preferent; Edu Piñero anuncia que no seguirà dirigint al Sènior del Bàsquet Sitges la temporada vinent

Edu Piñero deixarà la banqueta del Sènior A del Bàsquet Sitges quan acabi la temporada (foto Bàsquet Sitges)

La jornada esportiva del cap de setmana ens ha deixat, d’entrada, el descens del Juvenil A de la Blanca Subur. Els sitgetans, que tenien molt complicada la permanència a la Preferent i tot i vèncer a Ascó, ja no tenen opcions de salvar-se quan resta només una jornada. El món del bàsquet ens ha deixat també la notícia que Edu Piñero no seguirà a la banqueta del Sènior A la propera temporada. El tècnic sitgetà tanca una etapa de cinc anys, però seguirà vinculat a l’entitat entrenant equips de formació. A la 3ª Catalana de futbol, victòries per als dos equips de la UE Sitges en aquesta 31ª jornada i un Xavi Hereu confirmant que la temporada vinent marxa cap a Sant Pere de Ribes, per incorporar-se al CD Ribes. En hoquei patins, victòria necessària del CP Sitges davant el Vila-seca (5-1) per no perdre opcions d’ascens, mentre que el Juvenil no s’ha pogut classificar per la final de la Copa Federació en caure eliminat davant el CP Calafell. També en Marc Figueras ens fa crònica de la 13ª edició de la Triatló Sprint del CN Sitges que va guanyar Andrés Eduardo Díaz, del fasttriatlon.

Escolteu-ho