Tres testimonis Sitgetans a la Titan Desert. Dani Serra a l’organització, i Sergi Riba i David Domingo a la cursa.

El passat 3 de maig va acabar la catorzena edició de la Titan desert, una cursa ciclista de resistència que, en 6 etapes, posa a prova la capacitat dels ciclistes que s’enfronten al desert del Marroc, i la de la organització per moure una logística que ha de servir als 675 participants. L’atleta sitgetà Dani Serra ha format part de l’equip de RPM-MKTG, una de les empreses que hi ha al darrera de la Titan World Series, l’empresa organitzadora de la cursa. Moure un campament de més de 20.000m2 a través del desert, amb les obligades infraestructures de comunicació és tot un repte professional, però la cursa també deixa experiències personals inoblidables. Ha estat el cas d’en Sergi Riba i en David Domingo, dos sitgetans que afrontaven per primer cop la Titan i que han viscut l’autèntic esperit d’una cursa en la que la orientació i la resistència són dos aspectes fonamentals. Ambdós ens han deixat el seu testimoni i el desig de poder-hi tornar.

Escolteu Dani Serra

Escolteu Sergi Riba i David Domingo