#26MSitges: Primera nit de campanya.

Us oferim les primeres declaracions de campanya dels 13 candidats/es a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Després de la seva marxa del PP, Ferran Ignasi Llombart es presenta amb un nou projecte polític més acostat al municipalisme. És Solucions.

Escolteu Ferran Ignasi Llombart

El Partit Europeísta de Sitges no penja cartelleria. El seu cap de llista, Francesc Alcaraz, creu que ha arribat el moment d’apostar per altres fórmules de fer arribar el missatge electoral. La formació fa valer la necessitat d’incorporar a les llistes professionals amb preparació.

Escolteu Francesc Alcaraz

Jose Maria Martínez, cap de llista de El Margalló, afirma que la seva candidatura neix d’una veritable unió de les associacions de veïns de Les Botigues i Garraf, per a resoldre els problemes crònics dels dos nuclis, que entén que són els mateixos que viu la vila.

Escolteu Jose Maria Martínez

La candidata de Podemos reconeix que, finalment, diferències de criteri han estat les que han impossibilitat que la candidatura anés en coalició amb els Comuns Verds, però afronta la campanya amb il·lusió.

Escolteu Ana Maria Barros

Amb l’experiència de quatre anys com a regidora, Carme Gasulla aspira a entrar amb força a l’Ajuntament com a líder dels Comuns Verds de Sitges. Per això, presenta un programa ecologista, feminista i d’esquerres.

Escolteu Carme Gasulla

Relleu generacional al Sitges Grup Independent. El candidat de la formació, David Martínez, defensa una llista jove amb voluntat i valentia per canviar les coses.

Escolteu David Martínez

Després d’un final de legislatura amb canvis interns, el candidat del Partit Popular, Jose Antonio Gilabert s’envolta d’una candidatura on s’han recuperat veterans de la formació i membres de noves generacions.

Escolteu Jose Antonio Gilabert

Nou Horitzó afronta, per primer cop a la seva història, el repte de substituïr Lluís Marcé com a cap de llista de la formació. Per fer-ho, l’alcaldable Nacho Rubí presenta un cartell coral, amb els quatre primers de la llista.

Escolteu Nacho Rubí

El candidat del PSC, Luis Miguel García, s’estrena a la primera línia després d’anys a les files del partit. García se sent optimista vist els bons resultats del PSOE a les generals i aspira a ser una de les formacions més votades.

Escolteu Luis Miguel García

Amb llarga trajectòria en el món associatiu el candidat de Guanyem Sitges, Xavier Salmeron, considera necessari que la lluita al carrer es traslladi a la institució per tal d’aconseguir resultats, amb aquest esperit inicia la campanya electoral aquesta formació que és una confluència de la CUP, MES i els Comuns.

Escolteu Xavier Salmeron

Esquerra Republicana va ser la formació més votada a Sitges les darreres eleccions generals, i aspira a repetir l’èxit en les eleccions municipals. Per això, Aurora Carbonell vol consolidar el suport entre l’electorat sobiranista.

Escolteu Aurora Carbonell

El candidat de Ciutadans, Manuel Rodríguez, es presenta per segona vegada a unes municipals. Aquest cop, però, i a diferència de l’any 2015, els responsables del partit tenen bones sensacions davant dels resultats que poden aconseguir.

Escolteu Manuel Rodriguez

Aquesta és la primera experiència de Mònica Gallardo dins unes llistes electorals i com a candidata. Gallardo planteja una campanya útil amb el desig de ser una de les opcions preferents dels sitgetans el 26 de maig més enllà de les enquestes.

Escolteu Mònica Gallardo