#26MSitges. L’entrevista de les 10 preguntes. Francesc Alcaraz (PES) assegura que, a través d’una bonificació de l’IBI a les vivendes habituals, seria fàcil localitzar els pisos turístics il·legals.

Reconeix que des del Partit Europeista no estan plantejant una campanya com la de la resta de partits. Sense cartells, sense carpes, sense actes electorals. I li agrada que sigui així, perquè creu que és un dels valors que singularitza la seva formació. Francesc Alcaraz fa valer la capacitat dels membres de la llista del PES per a dur a terme una bona gestió del dia a dia, i creu que si l’Ajuntament proposés una rebaixa de l’IBI als propietaris d’una vivenda habitual aconseguiria fer aflorar una gran quantitat de pisos turístics il·legals.

Escolteu-lo

Us oferim, també, l’entrevista al candidat que han fet els companys de Ràdio Vinyet