Manualitats, artesania i un escape room, els productes que han creat les cooperatives escolars.

Alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Sitges

Enguany les quatre escoles públiques de Sitges i també la concertada han participat en el projecte de cultura emprenedora que viurà un dels seus moments àlgids el proper dijous 23 de maig amb la Fira de l’emprenedoria, que s’ubicarà al Parc de Can Robert de 10h a 13h coincidint amb el mercat dels dijous. En aquest espai els alumnes de cinquè i sisè de primària, encarregats de crear i tirar endavant les diferents cooperatives, vendran els seus productes que han creat ells mateixos, tots a excepció de l’escola Miquel Utrillo que proposa un escape room pel dissabte 25 de maig a la biblioteca Santiago Rusiñol. Ens ho han explicat els protagonistes de les set cooperatives: EscapeUtrillo, Coopges, Ciaesba, Divercoopi, 6 Crafts, Agnès Market i Sixth & company.

Escolteu-ho