Florenci Almunia agafa les regnes del Club Nàutic de Sitges: “un dels nostres grans valors és l’escola de vela”

Florenci Almunia, nou president del Club Nàutic de Sitges (foto CMDsport)

Des del passat mes de març, Florenci Almunia és el nou president del Club Nàutic de Sitges. Després del mandat de 12 anys de l’anterior president, Oriol Pascual, l’actual junta està formada per membres de l’anterior, així com de nous integrants que li ha donat un caire de relleu generacional. Almunia ha assegurat que la situació econòmica del club està sota control i que aquest 2019 serà un any de contenció pressupostària. A més, també s’han proposat com objectiu el poder encarar  la renovació d’una concessió que, de moment, tenen fins al 2027. El nou president del Nàutic Sitges té molt clar que un dels grans valors que tenen com a club és l’escola de vela, la segona millor de Catalunya per darrere del Centre Municipal de Vela de Barcelona. Florenci Almunia porta 15 anys en  un món del que en destaca, sobretot, els valors de respecte vers el mar i els valors esportius entre els joves.

Escolteu-lo