L’hora de l’Utrillo. Final de curs, darrer programa!

En Sergi ens ha portat les seves cançons!

Aquí teniu el darrer programa de la temporada! Avui comencem amb les petites històries de Sitges d’en Joan Yll. En Joan ens parlarà d’en Miquel Utrillo, l’home que dóna nom a la nostra escola, però tenim moltes més coses! En Guillem i en Víctor, de cinquè, ens parlen de l’experiència que van viure participant a la Cantània 2019. Els alumnes de 3r ens preparen un bikini i un pa de pessic. Els alumnes de 5è ens presenten el seu projecte d’emprenedoria, i el cantautor Sergi Ramirez ens explica a l’entrevista la seva feina de cantautor. La Marta Sánchez ens porta uns quants llibres per aquest estiu, i l’associació Dau Ferrat ens presenta dos jocs: Sequence Leo va a cal barber. Gràcies per escoltar-nos aquesta temporada i bones vacances a tots! Tornarem a la tardor!

Escolteu-lo