Miquel Forns ensenya les obres de la legislatura

L’alcalde en funcions, Miquel Forns, ha volgut ensenyar en una visita amb la premsa les obres que s’han fet o han començat durant aquesta legislatura. En una ruta que ha passat per les Botigues i Garraf, Forns ha desgranat algunes de les actuacions en marxa.

Escolteu la prèvia de la ruta

A les Botigues, l’aturada ha estat a la futura avinguda de les Botigues, amb l’ampliació de la vorera i la construcció d’un carril bici, i un carril de vehicles més estret, per pacificar el trànsit. L’actuació puja a 1,2 milions d’euros, dels que 350.000€ procedeixen de subvencions.

Escolteu-ho

Al poble de Garraf, Miquel Forns ha destacat la implantació de 15 desfibril·ladors a tot el municipi, com el que s’ha instal·lat davant de l’oficina municipal.

Escolteu-ho

Aquesta setmana han començat les obres de construcció de la futura escola Agnès de Sitges, una inversió de 3,9 milions d’euros dels que l’Ajuntament assumeix el 45%. Està previst que pugui obrir portes el curs 2020-2021.

Escolteu-ho

La darrera parada ha estat al carrer Sant Honorat, on aquest estiu finalitzaran les obres de remodelació de l’escola d’adults. Més endavant s’instal·larà al mateix indret Ràdio Maricel.

Escolteu-ho