Greenpeace tria una platja de Sitges per alertar de l’expansió urbanística a Sant Pere de Ribes

Imatge aèria de la platja del Gaspar, a tocar de Sant Pere de Ribes

L’organització ecologista Greenpeace ha publicat un informe amb les deu platges més amenaçades de l’estat per la urbanització massiva. Entre elles, la platja de Gaspar, un petit racó dels Colls situat a Sitges, a tocar del límit de terme amb sant Pere de Ribes. Es dóna la circumstància que la zona on es troba la platja no és urbanitzable, però Paloma Nuche, responsable de la campanya de Costes de Greenpeace, ha explicat que la inclusió de l’indret es deu a la proximitat d’una urbanització de Sant Pere de Ribes i al risc que aquesta creixi. L’informe pretén alertar del perill de reactivació de la construcció incontrolada després de la crisi, i ha triat exemples de tota la costa de l’estat. Ho ha explicat la mateixa Paloma Nuche.

Escolteu-la