La fiscalia denuncia l’Ajuntament pel pàrquing de Pins Vens

La fiscalia ha assumit la denúncia presentada l’agost passat per la veïna de Sitges Maria Àngels Llinàs sobre el pàrquing de Pins Vens i, després d’incoar diligències d’investigació, ha formulat una denúncia que serà tramitada pel jutjat d’instrucció 2 de Vilanova. Llinàs creu que això acredita la seva queixa, en el sentit que no es podia donar ús d’aparcament a l’indret, afirma que la Generalitat ja va advertir sobre la qüestió, i considera que l’Ajuntament va intentar requalificar terreny en el Pla General arran de la denúncia. Per la seva banda, el regidor d’urbanisme, Eduard Terrado ha explicat que el consistori ha proporcionat tota la documentació que li ha estat requerida, i ha actuat sempre s’acord amb la Generalitat. Segons el regidor, l’aparcament es podia adequar si no s’asfaltava el terreny, i la reordenació urbanística posterior, permutant zona d’equipaments i zona verda al mateix indret, es deu a la voluntat de reordenar l’espai per adaptar-lo a la realitat, pel que ha expressat la seva confiança en que el cas s’arxivi. Hem parlat amb Àngels Llinàs i Eduard Terrado.

Escolteu-los