Pàgina no trobada - Radio Maricel
18/03/2024

Junts per Sitges demana la dimissió immediata d’Aurora Carbonell pel que considera és un moment d’emergència política a Sitges

Mònica Gallardo acompanyada de la resta de regidors de Junts per Sitges, Rosa Tubau, Isaac Bielsa i Josep Van Gorkom, i de David Saldoni, responsable de la política municipal de Junts per Catalunya ha demanat obertament la dimissió de l'alcaldessa Aurora Carbonell a qui considera deslegitimada pel càrrec per supeditar la seva condició d'alcaldessa a la seva defensa en la causa del Tercer Sector. Junts per Sitges considera que l'alcaldessa està prioritzant assumptes personals vinculats a la causa del Tercer Sector que estan bloquejant assumptes municipals. Gallardo ha denunciat l'incorrecte funcionament de la institució enumerant entre d'altres, la despesa d'1 milió d'euros que ha significat per Sitges el fet de no prorrogar a temps el contracte de neteja municipal, la manca d'un pla d'estabilització de les platges que assegura posa en risc el passeig marítim o el fet que encara no s'hagin aprovat els pressupostos municipals.
18/03/2024

“El noi de l’autobús”, la història d’una empresa familiar que des de l’Alt Camp va arribar al Sitges del turisme

La Hispano Pontorrina, Transports Monasterio o Monnic i Mon-Bus són les diferents denominacions d'una empresa familiar de transports nascuda al Pont d'Armentera que va prestar servei al Garraf i a Sitges. Nascuda a cavall dels segles XIX i XX, va viure l'expansió comercial des de l'Alt Camp, cap el Penedès, primer, i el Garraf, després, fins a la seva absorció final per una altra empresa el 2019. Responsable d'aquesta arribada al Sitges del turisme va ser Pau Lluis Monasterio Figueras, i la seva vídua, Mercè Valls Clavé, li va demanar a la neboda, Isabel Ullate Valls, una història de la companyia centrada en la figura del responsable de la seva expansió. Així neix "El noi de l'autobús. De les tartanes als motors de 500 cavalls". Hem parlat amb l'autora, que ha portat a terme una exhaustiva recerca a arxius i fonts orals per dibuixar una història en què família i empresa es barregen, i que manté lligams amb la història recent de Sitges.
18/03/2024

🏀⚽️🥅ESPORTS: el derbi de bàsquet se l’endú el Bàsquet Ribes. La UE Sitges cau al camp de l’At. Sant Just i el filial ja pensa en el partit clau a Fàtima. El Club Patí Subur Sitges viu el seu millor moment guanyant a la pista del Sant Just i el Rugby Club Sitges confirma el seu mal final amb la derrota davant el Gòtics

El Bàsquet Ribes es va endur el derbi de dissabte passat a Pins Vens, davant un Bàsquet Sitges al que potser li mancà aquell punt d'experiència que sí va tenir el conjunt visitant, sobretot amb l'aportació d'un Damián Jiménez, autor de 29 punts. Fem la crònica del cap de setmana i parlem, a més, amb Angel Calvo, director esportiu de la UE Sitges, i Marçal Monasterio, jugador del Club Patí Subur Sitges.
18/03/2024

Aquest dissabte al Prado s’estrena el documental sobre les Caramelles Sitgetanes

Aquest dissabte, a les 12 del migdia, el saló teatre del Prado acollirà l'estrena del documental sobre les Caramelles Sitgetanes. El reportatge, d'uns tres quarts d'hora de durada, vol documentar la vida de la colla durant el periode de Pasqua, a través de testimonis, imatges recents i apunts històrics. Amb guió de Marc Hill i realització de Marçal Mora, de la productora Crispetes, la inversió en el video ha suposat un esforç important per la colla que espera amb expectació la presentació del proper dissabte. Un cop presentat, el documental estarà disponible a xarxes. Des del 2016, any en el qual l'edifici Miramar acollí l'exposició commemorativa del 75è aniversari del grup, la colla de les caramelles sitgetanes ha viscut -com les del Prado i Retiro- un procés de consolidació impulsat per la gent jove.
15/03/2024

🏀ESPORTS: Pins Vens acull demà el gran derbi entre el Bàsquet Sitges i el Bàsquet Ribes. La UE Sitges visita a un Atlètic Sant Just segon classificat i el filial rep al Canyelles a Aiguadolç. El Rugby Club Sitges, ja sense opcions, s’enfronta al Gòtics

Cap de setmana que ens porta un nou derbi. En aquesta ocasió, un interessant enfrontament entre el Bàsquet Sitges i el Bàsquet Ribes, que tindrà lloc demà (17:45 h) a Pins Vens. Repassem la resta de la jornada i aquesta setmana parlem amb Joan Serra, jugador del primer equip de la UE Sitges, i Alejandro Mingorance, entrenador del Bàsquet Ribes.
15/03/2024

🏌️‍♀️Mª Carmen Florán i María Trallero, del Golf Terramar, sotscampiones d’Espanya en dobles sènior femení

Parlem amb Mª Carmen Florán. La jugadora del Club de Golf Terramar, formant parella amb María Trallero, ha estat sotscampiona d'Espanya en el Torneig Internacional en dobles sènior femení, que es va disputar la setmana passada a Jerez.
15/03/2024

Andrea Arnaldo, dentista del CAP: “la higiene bucal és innegociable”

Coincidint amb que el proper dia 20 se celebra el Dia Mundial de la Salut Bucodental conversem amb l'odontòloga del Centre d'Atenció Primària de Sitges sobre les xerrades que han organitzat. Dimarts 19 a les 15h per a la població en general i a les 17h per a embarassades al mateix CAP professionals odontòlegs explicaran com prevenir malalties bucodentals, de fet, algunes de les més freqüents com les càries són 100% prevenibles i malalties de genives en bona part també i passen per tenir i practicar una correcta salut bucodental des que som nadons, per tant fins i tot abans de tenir dents.
15/03/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem les sortides de les classes de 2n i 3r, al CRAM i al Museu de Ciències Naturals respectivament, l'inici de l'activitat de vela de 5èB al Club Nàutic, la venda de les entrades de la Cantània de 4t i la gravació de les entrevistes de VIP. Aquesta setmana hem tingut a Ramon Mirabet i a Kílian Sebrià.




  • 23/03/2024, 10:00
    🎞Centre Cultural Miramar (planta baixa): Exposició 'PEL.LÍCULES D'UN FOTOGRAMA', d'Octavi Intente

    DE DIMECRES A DIUMENGE: 10:00 h a 14:00 h / 17:00 h a 20:00 h
    FESTIUS TANCAT
    OBERTA FINS AL 12 DE MAIG
    https://maps.app.goo.gl/GUsyx7tHhxprtvvx5

  • 23/03/2024, 10:00
    🐈Biblioteca Santiago Rusiñol (pati): Exposició 'MASCOTES REALISTES', de Pepe Nebleza

    Mostra de dibuixos de gossos i gats, pintats amb la tècnica de pastel sec.
    OBERTA FINS AL 27 DE MARÇ (horaris de la biblioteca)
    https://maps.app.goo.gl/spJi7rfkAVUuikZb8

  • 23/03/2024, 21:00
    💊FARMÀCIA DE GUÀRDIA: MASAGUÉ (Carretera de les Costes, 20) / 93 894 63 48