Txema Ruiz, nou president del Club Patí Subur Sitges

Josep Maria “Txema” Ruiz és des de fa un parell de setmanes el nou president del Club Patí Subur Sitges. Un cop finalitzada l’etapa de Jaume Monasterio al capdavant de l’hoquei sitgetà, Ruiz enceta ara un nou cicle tot encapçalant una junta que seguirà apostant per enfortir la base i per mantenir els dos equips sèniors: el segon equip a la 2ª Catalana i un primer equip que es vol consolidar a 1ª Catalana i que pugui acabar donant un nou salt de qualitat a Nacional Catalana. Txema Ruiz, que ja formava part de l’anterior junta com a vicepresident, també ha valorat la baixa de Sergio Pérez, que ha fitxat pel CP Vilanova, considerant que l’absència del jugador, malgrat ser un dels puntals de l’equip, afavorirà, si cal, la cohesió del bloc.

Escolteu-lo