La Festa Major ja té el seu vi. Una edició especial del ‘Blanc Subur’ de l’hospital, amb l’etiqueta que reprodueix el cartell de Núria Fortuny.

Dissabte passat es va presentar, a les instal·lacions del Centre d’Interpretació de la Malvasia, l’edició especial del Blanc Subur anyada 2017 de l’Hospital de Sant Joan, guardonat amb la medalla d’or de L’Acadèmia Tastavins i la Denominació d’Origen Penedès com a millor vi blanc jove de l’any en tota la D. O. Penedès. L’interès d’aquesta edició especial rau en l’etiqueta que reprodueix el cartell de la Festa Major d’enguany, obra de l’artista Núria Fortuny. Us oferim, íntegre, l’acte de presentació que va comptar amb la presència de l’administrador de l’Hospital, Albert Oliver-Rodés, la presidenta de la comissió de Festa Major, Maica Díez, i el regidor de tradicions i festes David Martínez.

Escolteu-ho