L’ABPS, a punt per a una Festa Major que celebrarà els 40 anys dels Gegants Moros i Ball de Gitanes

Els Gegants Moros i el Ball de Gitanes celebren enguany el seu 40è aniversari

Després de fer-ne 40 com a entitat l’any passat, l’Agrupació de Balls Populars de Sitges segueix durant aquest 2019 celebrant aniversaris. Enguany, seran els Gegants Moros i el Ball de Gitanes els que fan 40 anys i ho celebraran amb una festa el proper 22 d’agost en la que podrem veure uns Gegants Moros amb nova indumentària i en el que pretèn ser un petit homenatge a les persones que van recuperar els gegants l’any 1979. El Ball de Gitanes, per la seva banda, també està preparant un seguit d’actes de cara a un mes de setembre que arribarà farcit d’actes, molts d’ells relacionats amb Santa Tecla. De tot plegat, n’hem pogut parlar amb Loreto Baqués, presidenta de l’Agrupació de Balls Populars. Al Palau del Rei Moro ja es respira aquests dies Festa Major i l’entitat donarà el seu tret de sortida el proper 19 d’agost amb el pregó satíric que enguany declamarà Mia Muntanè.

Escolteu-la