1992: Retrats de Festa Major

Us oferim un testimoni històric. Un programa especial de més de dues hores, amb les entrevistes a alguns protagonistes significatius de la Festa Major de Sitges, realitzades l’estiu del 1992. Escoltareu, per aquest ordre, a: Guillem Alemany (graller), Antoni Parra (geganter), Joan Planas “Miru” (diablessa), Isidre Pañella (pirotècnic), Josep Capdet (bastoner), Blai Fontanals (graller), Ramon Aliaga (majoral dels Cercolets) i Francesc Suarez (bastaix de la Moixiganga). Us recordem que per a descarregar l’arxiu només cal que acosteu el ratolí al vincle Escolteu-ho, i premeu el botó de la dreta, tot escollint del menú desplegable l’opció guardar el enlace como/desa l’enllaç com a, i escolliu la carpeta del vostre dispositiu on voleu desar-lo. Pareu atenció. És un arxiu gran (més de 300mb) però entenem que val la pena que tingueu el programa amb la màxima qualitat.

Escolteu-ho