Vinyet Panyella, nova presidenta (amb reptes sota el braç) del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA).

Els membres del CoNCA amb el president del parlament i la consellera de cultura, el dia de la presa de possessió

Quan sis mesos enrera semblava que la jubilació li plantejava una vida més tranquil·la, Vinyet Panyella encara un nou repte professional com a presidenta del CoNCA, l’organisme que, sense poder executiu, té com a missió primordial assessorar el govern de la Generalitat en el conjunt de la política cultural, entesa de la manera més àmplia i transversal. El consell, que treballa des d’un criteri independent, es planteja nous reptes amb l’arribada de Panyella: entre ells una major visibilització de la seva feina. Acompanyen Panyella, Salvador Casals, Edmon Colomer, Jordi Font, Núria Iceta, Miriam Porté i Margarida Troguet. La nova presidenta ens exposa les seves intencions.

Escolteu-la