“Els nous bàrbars” del periodista Rossend Domènech. Un llibre que apel·la a mantenir el nostre esperit crític. Es presenta dissabte a El Retiro.

A partir de tres assaigs: El bàrbar que salvà La Sixtina, dedicat a la irrupció de les noves tecnologies en la nostra vida, El trauma dels llagostins bornis, sobre les barbaritats en la producció i comercialització dels aliments, i Quatre cròniques a preu d’una, a l’entorn dels interessos que es mouen en els mitjans de comunicació, el periodista Rossend Domènech planteja un grapat de reflexions que apel·len a la necessitat de no deixar-se endur per les inèrcies, i d’exercir l’esperit crític. Els nous bàrbars es presenta a la sala d’actes de El Retiro, el proper dissabte a les 19h. Acompanyaran l’autor el cuiner Valen Mongay i el poeta i escriptor Valentí Gómez. N’hem parlat amb ell.

Escolteu-lo