La coordinadora de balls de diables tradicionals de Catalunya obre un procés participatiu per a redactar una proposta de normativa que reguli el funcionament d’espectacles i colles de foc.

Una proposta que ajudi a les colles, que ajudi als espectadors, i que ajudi als organitzadors de les cercaviles o espectacles en els quals hi participin colles de diables, o balls de diables, o grups d’animació amb pirotècnia. Aquesta és la intenció de la coordinadora de Balls de Diables tradicionals de Catalunya, que ha obert un procés de recollida d’incidències o suggeriments -en el qual hi és convidat a participar-hi tothom- per a poder proposar a la Generalitat de Catalunya una proposta de normativa que estableixi ben clarament allò que es pot o no es pot fer. N’hem parlat amb en Jordi Cubillos.

Escolteu-lo