L’escola d’adults tornarà a l’edifici de Sant Honorat el novembre. Mentrestant, el curs començarà a l’espai jove i a Can Coll. S’està pendent de l’aprovació d’una modificació de crèdit de les obres al ple de setembre.

I l’aprovació de la modificació de crèdit, destinada a cobrir les obres d’impermeabilització del terrat de l’edifici, permetrà que l’empresa constructora pugui entregar la certificació de l’obra a l’Ajuntament, i, en conseqüència, que l’escola d’adults i el servei de català puguin començar a la nova ubicació reformada a principi de novembre . Mentrestant, l’inici del curs d’ambdos serveis continuarà a les dependències de l’espai Jove i de Can Coll. Així ho ha confirmat aquest matí el regidor d’ensenyament, David Martínez. Us complementem l’entrevista al regidor amb la que Carola Fernández va fer a inicis de juliol a Carme Masó, directora de l’escola d’adults, per a presentar-nos els ensenyaments del curs 2019-2020. Aquest dijous i aquest divendres, al Cap de la Vila, el centre d’adults i el servei de català seran presents a la fira ‘Informat, forma’t’ per a tots els qui vulgueu informació.

Escolteu-lo