Rafael Pino: “Localment, el top manta no té solució”. L’inspector de la Policia Local exposa unes quantes reflexions sobre la gestió del fenòmen la venda ambulant il·legal, entre altres temes de seguretat a Sitges.

Sitges té 79 places al seu cos de policia. D’aquestes 79 n’hi ha 69 de cobertes, i d’aquí unes setmanes 8 agents d’aquests 69 començaran el curs de formació a l’escola de policia de Catalunya. Per tant, s’imposa l’obertura d’una convocatòria pública de places per a resoldre aquesta mancança. L’inspector de la policia local, Rafael Pino, ha fet balanç aquest matí d’algunes de les actuacions del cos. La realitat de Sitges és complexa i demana un dimensionament de la Policia superior a la ratio d’agents per habitants que en el seu dia establí el parlament de Catalunya. Així ho reconeix l’inspector que ha fet una anàlisi de la gestió del fenòmen del top manta i d’altres temes de seguretat de la vila. La conversa ha acabat amb una altra trista evidència: a Sitges s’abandonen molts animals domèstics.

Escolteu-lo