Protein Kill Us, una història de ficció basada en una malaltia real, la PKU, al Fantàstic de Sitges

Alfonso Lügstenmann, Esmeralda Moya i Charo Sánchez al Festival de Sitges

En el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya la Fundació de la PKU ha presentat el trailer del proper curtmetratge Protein Kill Us, una història de ficció basada en una malaltia rara però real com és la PKU o fenilcetonúria, i que a Sitges pateix la Candela. Els seus pares, Charo i Alfonso, han estat darrera d’aquesta producció audiovisual creada per a recaptar finançament per a la creació del biosensor, un dispositiu dissenyat per a millorar la qualitat de vida dels pacients de PKU en base a un control diari dels nivells de proteïna en sang. Hem parlat amb Alfonso Lügstenmann i amb l’actriu protagonista del PKU film, Esmeralda Moya, coneguda pels seus papers a sèries com 45 revoluciones, La Verdad, Los Protegidos o Tierra de Lobos.

Escolteu-ho