La prèvia esportiva del cap de setmana

A les portes d’un nou cap de setmana esportiu, en fem la prèvia tot repassant els partits en matèria de futbol base i conversem amb el tècnic del Juvenil A de la Blanca Subur, Xavi Pascual. A la 2ª i 3ª Catalana de futbol, els dos equips de la UE Sitges juguen fora de casa aquesta jornada (6ª). El primer equip diumenge (12:15h) al camp de la Unificación Bellvitge i el segon equip diumenge (17:00h) a Masquefa. De l’actualitat del club i de com està veient aquest inici de temporada n’hem parlat amb Jordi Martínez, president de la UE Sitges. En bàsquet, el Bàsquet Sitges visita demà (17:45h) la pista del Gelida, després de les dues primeres victòries. I en hoquei patins, amb el president del CPS Sitges, Txema Ruiz, conversem sobre aquest inici de temporada, tot recordant que demà (18:30h) el primer equip s’enfrontarà al Reus Deportiu a Pins Vens.

Escolteu-ho