Tres casos d’èxit del Producers Meet Producers, el programa de mentoratge del Festival

Presentació del programa Producers Meet Producers

La cinquena edició del Producers Meet Producers ha comptat amb la presentació de tres experiències d’altres anys que han finalitzat amb èxit, es a dir, amb una producció audiovisual. És el cas de A Little Taste, curtmetratge que participa en la Secció Oficial del Fantàstic i que ha dirigit el jove Víctor Català amb la producció de Sandra López i el guió de Carlos Tome, a banda de comptar amb l’ajuda de Víctor Ciurana com a mentor. Un cas similar és el del curt Omar, un audiovisual de caire social que ha dirigit Miquel Romans amb el suport de la productora sènior Sandra Forn. Finalment el jove director de cinema de gènere Alberto Evangelio ens ha parlat de VisitanT, el llargmetratge en el que està treballant gràcies, entre d’altres, al programa Producers Meet Producers i al productor veterà Sebas Mery.

Escolteu-ho