La prèvia esportiva: 5ª Copa Catalana de Futbol Gaèlic a Santa Bàrbara i cap de setmana dels derbis CD Ribes-Sitges Suburense a 3ª Catalana i el de juvenils Blanca Subur-UE Sitges

El camp de rugby de Santa Bàrbara acollirà aquest diumenge la 1ª jornada de la Copa Catalana de Futbol Gaèlic, amb la presència del Sitges Gaèlic FC. En futbol, la UE Sitges afronta la 8ª jornada jugant al camp d’un Almeda imbatut, de moment, a casa seva, mentre que el Bosc de Plaça de Sant Pere de Ribes serà demà (17:30h) l’escenari del derbi de 3ª Catalana entre un CD Ribes segon classificat i un Sitges Suburense que necessita puntuar. I un altre derbi, en aquest cas de la 1ª Divisió Juvenil, serà el que es veurà al Nou Pins Vens aquest diumenge (16:30h) i que enfrontarà a la Blanca Subur i la UE Sitges. A la 3ª Catalana de bàsquet, el Bàsquet Sitges visita demà (19:15h) la complicada pista del Casal de Vilafranca. I en hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges afronta el partit de la 7ª jornada a 1ª Catalana, amb l’objectiu d’assegurar el triomf demà (18:30h) a Pins Vens davant el PHC Sant Cugat.

Escolteu-ho