L’empresa Suburnet presenta recurs al TSJC davant la resolució que va prendre el tribunal català de contractació a l’impugnació del contracte de neteja, i es planteja demandar l’Ajuntament per mala praxi en la gestió de la licitació del servei. El regidor Monasterio assegura que això no canvia l’aplicació del contracte ja aprovat i signat amb CESPA.

L’empresa Suburnet, una UTE formada per INGESAN, S.A i SERSA, S.A, ha presentat al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya un recurs contenciós administratiu contra la decisió que en el seu dia va prendre el tribunal català de contractació, sobre la impugnació que Suburnet va presentar respecte al concurs de licitació del nou contracte de neteja a Sitges. Marcos Gordaliza, portaveu de Suburnet, ha afirmat, per altra banda, que s’està plantejant una demanda contra l’Ajuntament de Sitges per mala praxi en el procediment de licitació del concurs. El regidor de serveis urbans, mobilitat i transport, Jaume Monasterio, afirma que la presentació d’aquest recurs al TSJC no atura el procés d’execució del contracte de neteja ja signat amb CESPA, s’ha mostrat molt tranquil respecte al procediment de gestió del contracte, i considera que tot plegat forma part d’un procediment habitual en les grans empreses (Ingesan està dins del paraigües d’OHL) quan queden fora dels concursos.

Escolteu Jaume Monasterio

Escolteu Marcos Gordaliza