Fer rendible el celler, posar en marxa una ‘unitat de convivència’ a la casa de les monges i vetllar pel servei de cuina. Reptes de present i de futur de l’hospital que explica el seu administrador, Albert Oliver-Rodés.

A un any llarg de la seva arribada a l’administració de l’hospital de Sant Joan, quan va prendre el relleu de Fernando Herraiz, Albert Oliver-Rodés ja té sobre la taula un full de ruta definit sobre els reptes del present i del futur de la institució. Cal fer rendible el celler, apostant per una campanya de publicitat més forta i una millor distribució, a l’espera de poder comptar amb la producció de la finca Viladellops, que s’espera per d’aquí entre un i dos anys. Cal vetllar pel servei de cuina i, atenent a les peticions dels residents, l’hospital ha tornat a licitar la seva gestió, que ha aconseguit la mateixa empresa però amb un control molt més estricte de la qualitat que es dona. I a més d’aquestes iniciatives, hores d’ara el projecte que capitalitza l’atenció de la fundació de l’hospital és una unitat de convivència que es situaria al que havia estat la residència de les monges i que donaria servei a 20 residents en un model assistencial comú als països nòrdics. Per a fer-ho possible, l’hospital planteja vendre patrimoni del qual no en pot assumir els costos de la rehabilitació. L’administrador reconeix que l’Ajuntament ha sondejat l’hospital per a comprar patrimoni amb finalitats socials, però recorda que no té cap prioritat davant d’altres possibles compradors.

Escolteu-ho