La prèvia esportiva: torna el rugby a Santa Bàrbara. El Club Patí Subur Sitges presenta els seus equips aquest diumenge a Pins Vens

El Rugby Club Sitges s’enfronta aquest cap de setmana al CEU a Santa Bàrbara (foto Jaume Andreu)

Fem prèvia d’un cap de setmana en el que el Rugby Club Sitges, després de gairebé un mes sense jugar, torna a la competició rebent al CEU a Santa Bàrbara (dissabte, 15:45h). Aquest diumenge, a Pins Vens, es presentaran els equips del Club Patí Subur Sitges i a partir de les 18:15h el primer equip s’enfrontarà al CP Riudoms, en partit de la 9ª jornada de lliga a la 1ª Catalana. En futbol, els dos equips de la UE Sitges juguen fora aquest cap de setmana. A 2ª Catalana, el primer equip es desplaça diumenge (17:00h) per enfrontar-se al cuer UD San Mauro, mentre que a 3ª Catalana el Sitges Suburense també visitarà el camp del cuer La Múnia demà dissabte (17:00h). A la 1ª Divisió del futbol femení, la UE Sitges intentarà sumar els primers punts demà (17:00h) a Aiguadolç davant el Món Femení Terrassa. L’equip és cuer, però el seu entrenador Juanma Murlà confia en millorar aquesta situació quan pugui disposar de totes les jugadores. A la 3ª Catalana de bàsquet, el Bàsquet Sitges juga demà (17:30h) a la pista del Cardona.

Escolteu-ho