El Gremi d’Hostaleria celebra la I Nit del Turisme en el seu tradicional sopar anual

Foto de família dels premiats

El tradicional sopar del Gremi d’Hostaleria va servir per estrenar en el càrrec als nous presidents del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stover, i del Club de Tast, Zuleima Capo. Unes 150 persones van assistir a l’esdeveniment a l’Hotel Melià, amb la reivindicació del sector turisme com a motor de l’economia sitgetana i la necessitat de la col·laboració público-privada com a horitzó de futur. Els parlaments d’Stover, d’Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat, de Juan Luís Ruiz, diputat de Turisme de la Diputació, i de l’alcaldessa de Sitges Aurora Carbonell, van anar en aquesta línea. El Club de Tast va donar els seus Tastets de l’Any a Enrique Rovira, del restaurant el Mascaron, a Jaume Balada, de l’Esmarris del Dolce Sitges, i a Juan Carlos Martínez, antic propietari de la cafeteria Menfis i un dels fundadors del Gremi. La nit també va reconèixer la trajectòria familiar de la família Carbonell Mellado, encapçalada per Magí Carbonell, 60 anys a l’hotel Capri, i els 70 del Mare Nostrum, amb la figura de Leopold Martí.

El Gremi també va entregar els seus guardons d’Amic Predilecte al Festival Jardins de Terramar, personalitzat en Carles Gilibets, a la durant 12 anys inspectora de mossos del Garraf, Rosa Gubianes, i al presentador del sopar durant els darrers 25 anys, Vicenç Morando. A més, es va entregar la primera Ensenya d’Or del Gremi al seu expresident, Joan Anton Matas.

Escolteu el discurs d’Orkar Stober

Escolteu el discurs d’Aurora Carbonell