El Carrusel està de moda i viu el seu moment més dolç amb seixanta components i llista d’espera per entrar

Després de fer sold out als espectacles de dijous gras i de dissabte passat aquest cap de setmana hi tornen, per divendres gairebé han esgotat entrades i amb tota probabilitat repetiran actuació dissabte. El Carrusel viu un moment d’èxit de públic i de participants, han hagut de posar límit a la xifra de components per un tema d’espai i ja hi ha llista d’espera de gent que en vol formar part. Se senten família, són un gran equip fora i dins de l’escena i, probablement, aquest sentiment de comunitat és responsable de l’èxit d’aquest teatre de revista made in Sitges que just celebra quaranta anys de vida. Hem parlat amb la seva directora Marina Albadalejo i amb dos dels seus membres, Roser Gallego, una de les veus còmiques de l’espectacle, i Àngel Lorenzo, un dels responsables de la tramoia.

Escolteu-los