L’ozó, una alternativa de neteja i desinfecció ecològica

imatge de la presentació d’Avatar d’Ecofrog

L’ozó és un desinfectant natural amb el que es pot rentar tot, fins i tot la roba, sense cap efecte nociu sobre la salut ni el medi ambient. Tenint en compte aquestes qualitats la marca Ecofrog n’aposta fort i ha creat i presentat a Sitges un nou sistema de neteja, de nom Avatar. Es tracta d’un aparell que converteix l’oxigen en ozó i permet netejar i desinfectar tot tipus de producte amb aquest oxigen actiu amb aigua. Després que alguns establiments locals ja l’hagin implantat i de la mà del Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha fet una demostració d’aquest sistema de neteja revolucionari, ecològic i sense productes químics ni tòxics. Ens ho ha explicat Irene Santamaria, directora de Servipro 2.0, l’empresa que en té la patent mundial.

Escolteu-la