Finalment, s’ajorna el festival de Patchwork. Ajuntament i organitzadors es plantegen programar-lo durant la tardor.

Hores després d’haver pres la decisió de mantenir-lo, i arran de les noves mesures que el govern de la Generalitat ha fet públiques aquest migdia per a contenir la crisi del coronavirus, l’associació espanyola de patchwork i l’Ajuntament de Sitges han decidit ajornar la celebració del certamen que havia de començar demà, i plantejar una nova data que podria ser la propera tardor.

Aquest matí hem entrevistat la presidenta de l’associació i directora del certamen, Imma Ferrero. L’organització ja tenia prevista l’aplicació de mesures de de prevenció, com la de limitar a un nombre de 20 persones la visita a les exposicions, la possibilitat de desmuntar les parets de l’espai de l’envelat de la fira comercial per obrir-la a l’aire lliure, o el tenir disponibles a totes les zones d’exposició gels o tovalloletes hidroalcòholiques per al públic, però també assegurava aquest matí que assumirien qualsevol decisió que pogués venir des de la Generalitat, com així ha estat finalment.

Escolteu-la