El Club Natació Sitges apel·la al sentiment de pertinença per guanyar socis i estabilitzar l’economia de l’entitat

Amb gairebé cent anys d’història el Club Natació Sitges encara una nova etapa amb junta renovada. Després de guanyar les eleccions del passat 9 de setembre, la nova junta, presidida per Jordi Roch, ha agafat el timó de l’entitat amb l’objectiu prioritari d’estabilitzar l’economia del Club i dissoldre el Consorci del que forma part junt amb l’Ajuntament. L’escenari plantejat per part del CNSitges és el de pagar un lloguer a l’Ajuntament en tant que propietari de les instal·lacions i fer una gestió privada de l’entitat.  A l’espera que la situació es desencalli es busquen socis i s’apel·la al sentiment de club per guanyar adeptes. Les seccions esportives a l’alça i altres serveis, més enllà del gimnàs, com són les instal·lacions que el Club té a la plajta de l’Estanyol són valors afegits que es posen en valor per arribar als mil vuit cents socis, una xifra que garantiria sostenibilitat econòmica a l’entitat. Ens ho expliquen Jordi Roch, president; Josep Duran, tresorer i Sergi Riba, vocal i responsable de les seccions esportives.

Escolteu-los