A les cancelacions pel mobile, s’hi afegeix la preocupació per Setmana Santa i…per l’inici de la temporada de platges. Parlen Alejandro Eguia i Manuel Martínez.

Restaurants i locals d’oci poden mantenir-se oberts, però les restriccions davant el coronavirus gairebé indueixen al tancament de molts locals que s’enfronten a un trencaclosques. Alejandro Eguia, gerent del Gremi d’Hostaleria, reconeix que molts dels associats són molt conscients de la situació d’emergència, però, a la vegada, s’enfronten a la incertesa d’un panorama molt complex per a la seva economia i la dels seus treballadors.

Escolteu Alejandro Eguia

Per la seva banda, el president de l’Associació de serveis de platges, Manuel Martínez, també s’ha mostrat molt preocupat per com afrontaran els concessionaris l’inici de la temporada, previst pel 21 de març.

Escolteu Manuel Martínez