L’Ajuntament no té constància oficial de cap cas de coronavirus a la vila. David Martínez anuncia que s’activarà un cos de voluntaris, i afirma que la rua de l’Extermini va estar a punt de suspendre’s.

El regidor de salut pública també intueix que, tard o d’hora, arribaran més restriccions i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania a l’hora de mantenir la serenitat i de no deixar-se endur pels nervis ni l’alarmisme. David Martínez ha anunciat que l’Ajuntament està coordinant la posada en marxa d’un dispositiu de voluntaris, de 18 a 40 anys, per a poder servir les necessitats de les persones amb vulnerabilitat. Martínez també ha assegurat que, fins avui, a l’Ajuntament no li consta cap cas de coronavirus a la vila, malgrat algunes de les informacions publicades, i que la rua de l’extermini va estar a punt de suspendre’s per una falsa alarma arran de la sospita d’un pressumpte cas de coronavirus.

Escolteu-lo