L’Escola Maria Ossó no perdrà un P3. El departament aprova baixar ràtios i mantenir totes les línies a les escoles públiques de Sitges per al proper curs

Malgrat l’anunci inicial que apuntava que l’Escola Maria Ossó perdria una línia de P3 el proper curs escolar 2020-21 degut al descens de les dades de natalitat, finalment, i després d’una petició conjunta de totes les escoles públiques del Garraf, la Direcció General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha aprovat no tancar cap línia de P3 al Maria Ossó. La proposta, que es presenta com a excepcional per al proper curs escolar 2020-21, inclou una baixada generalitzada de les ràtios de P3 a totes les escoles públiques de Sitges i mantenir totes les línies. La mesura s’estén a tota la comarca del Garraf amb l’objectiu també d’evitar la segregació escolar al territori. Ho explica el regidor d’ensenyament de Sitges David Martínez.

Escolteu-lo