Txema Ruiz, president del Club Patí Subur Sitges, no amaga una certa preocupació per com la crisi arran de la Covid-19 afectarà l’economia del club

La temporada 2019-2020 ja ha finalitzat per als equips del Club Patí Subur Sitges. El passat cap de setmana, la Federació Catalana de Patinatge va donar per finalitzades totes les competicions d’hoquei i, per tan, el primer equip es quedarà sense la possibilitat de seguir lluitant per l’ascens a Nacional Catalana. Aquesta és la principal afectació esportiva per a un Club Patí Subur Sitges que, en aquest mes d’abril, ha deixat de cobrar la quota sencera als seus socis. Precisament, l’aspecte econòmic és el que més li preocupa al seu president de cara a la temporada vinent. Txema Ruiz desconeix quines podran ser les aportacions que podran fer uns patrocinadors que, com és obvi, també han estat afectats per la crisi de la Covid-19. En el pla esportiu, Ruiz assegura que l’idea, pel que fa al primer equip, és que tan l’entrenador Carles Busquet com l’actual plantilla puguin seguir l’any vinent.

Escolteu Txema Ruiz