Neus Lloveras, presidenta de la FEGP, aposta per retrobar el valor de la producció de proximitat i una veritable reacció a la lliçó del canvi climàtic.

Defuig el debat intencionat sobre què prioritzar entre la salut i l’economia, perquè creu que no hi ha discussió possible. Primer va la salut, però cal començar a moure l’economia, amb totes les garanties sanitàries possibles, per a poder garantir el benestar en la vida quotidiana de moltes persones. La presidenta de la FEGP creu que les administracions -sense distinció- estan essent poc àgils en resoldre les necessitats d’empreses i autònoms, aposta per valoritzar l’economia del territori i creu que la crisi de la Covid-19 encara ha posat més en evidència que cal respondre a l’amenaça del canvi climàtic amb un model econòmic molt més sostenible.

Escolteu-la