El Club Natació Sitges calcula que necessita entre 60.000 i 80.000 euros per tornar a obrir amb les mateixes prestacions d’abans de la Covid19. Amb tot el seu president, Jordi Roch, afirma que “el club obrirà segur”.

Jordi Roch també ha lamentat no haver rebut cap resposta de l’Ajuntament a la petició d’ajut econòmic que el CNSitges ha realitzat a la institució. A l’espera de resposta el club preveu obrir poc a poc les instal·lacions, un cop les autoritats sanitàries ho permetin i, a hores d’ara, la previsió és oferir el campus d’estiu, un servei de molt d’èxit i que representa una forta entrada de diners que d’altra banda compensaria els prop de tres cents rebuts retornats del mes d’abril. Mentrestant s’estudien totes les mesures de seguretat necessàries per tornar a rependre l’activitat tant del gimnàs com de la piscina i que, sens dubte, requeriran d’una major previsió i organització per part de l’usuari i del club que enguany celebra 95 anys de  vida.

Escolteu-lo