Entre Cáritas i la Creu Roja, el centre de distribució d’aliments de Sitges està atenent més de 300 famílies. Parlem amb Albert Viñas, coordinador de Cáritas.

Arran de la pandèmia de la Covid-19, als qui ja patien la crisi s’hi han afegit autònoms i professionals que eren a punt de començar a treballar amb l’inici de la temporada. Hores d’ara, el centre de distribució d’aliments de Sitges, que coordinen conjuntament el departament de drets socials de l’Ajuntament, amb la Creu Roja i Cáritas, està atenent a més de 300 famílies que han de satisfer necessitats vitals. Albert Viñas, coordinador de Cáritas a Sitges, ens explica la campanya Tots sumem, que ha posat en marxa la institució per a recollir fons, i valora la feina que han fet i estan fent el grup de voluntaris que ha coordinat l’Ajuntament de Sitges per fer arribar els ajuts a tothom qui ho ha sol·licitat. El compte per a fer qualsevol donació és el ES48 2100 0395 5201 0064 3045 de La Caixa, i el telèfon de contacte amb Cáritas és el 93 894 6499.

Escolteu-lo