Malgrat una pèrdua de 42.000 euros, el Nàutic Sitges “sobreviu” a la Covid-19 i encara el futur amb un cert optimisme gràcies, en part, a la fidelitat dels seus prop de 300 socis. Parla el seu president, Florenci Almunia

Haver de suspendre tot el gruix de les activitats, tan esportives com socials, no ha estat fàcil de poder gestionar per als clubs i en el cas del Nàutic Sitges no ha estat una excepció. Malgrat tot, el seu president, Florenci Almunia, no ha amagat un cert optimisme per encarar els propers mesos i de cara a la reobertura de les instal.lacions. Almunia ha deixat clar que les pèrdues econòmiques dels dos darrers mesos pugen a uns 42.000 euros, tot i que no han hagut de dur a terme cap mesura excepcional pel que fa a les quotes dels seus prop de 300 socis. Això sí, s’han vist obligats a fer un ERTE als seus tres treballadors. A dia d’avui, el Nàutic Sitges destaca, sobretot, per la seva escola de vela (fa prop de 6.000 cursos a l’any) i de cara al futur més imminent el seu president també creu que poden esdevenir una eina més per al resorgiment del turisme a la vila. Florenci Almunia assegura que el club està preparat per afrontar amb totes les garanties de seguretat les seves activitats, ja siguin cursos o esplais.

Escolteu-lo