Carles Busquet, entrenador del Club Patí Subur Sitges: “teníem possibilitats de jugar el play-off d’ascens, però ho tornarem a intentar la temporada vinent”

Carles Busquet al Pavelló de Pins Vens (foto Aleix Ramírez)

Amb 8 jornades encara per disputar-se, el Club Patí Subur Sitges no havia dit la seva darrera paraula en la lluita per accedir a la darrera plaça que donava dret a jugar la promoció d’ascens a Nacional Catalana. Almenys, així ho creu el seu entrenador Carles Busquet, qui reconeix també que l’ascens del SD Espanyol s’hagués donat tard o d’hora. El tècnic sitgetà seguirà l’any vinent a la banqueta de Pins Vens i l’equip tornarà a intentar l’ascens de categoria amb una plantilla que mantindrà gran part del bloc actual i que, fins aleshores, s’ha reforçat amb els fitxatges ja confirmats dels joves Ferran Alemany (SD Espanyol), Dani Ferrer (HC Burguillos) i Pedro Fernández (CP Vilanova). Busquet espera també que abans de poder començar la pretemporada es pugui retrobar amb els seus jugadors per acomiadar-se d’una temporada en la que l’equip ha guanyat en defensa però, com reconeix el tècnic, li ha mancat gol.

Escolteu Carles Busquet