Entre la reobertura de les instal.lacions esportives i els nous contenidors. Parla el regidor d’esports i via pública, Jaume Monasterio.

Amb les pertinents mesures de seguretat i d’higiene, avui, i després de 3 mesos tancades, es reobriran les instal.lacions esportives municipals. Malgrat tot, el Departament d’Esports ja ha fet saber als clubs usuaris de les instal.lacions que encara no es poden fer entrenaments, tecnificacions ni partits que puguin assegurar la distància de dos metres. Per tant, no podrà haver cap activitat que suposi contacte físic entre els participants fins a nou avís. En aquest sentit, el regidor d’esports, Jaume Monasterio, ha volgut agrair als clubs l’esforç d’adaptació a unes mesures que, de moment, s’hauran de mantenir. En un altre ordre de coses, Monasterio també ha fet referència, a la part inicial de la conversa, al malestar que al llarg d’aquests darrers dies han mostrat alguns veïns per la col.locació dels nous contenidors.

Escolteu-lo