L’Ajuntament presenta els nous serveis de neteja i recollida de residus de Sitges

El llibret de presentació de la campanya

Fem Sitges Verd i Fem Sitges Net són els dos eslògans amb què l’Ajuntament de Sitges ha posat en marxa la part principal del nou contracte de neteja que, amb 8 milions d’euros de cost, és el més important que assumeix l’Ajuntament. Aquesta setmana s’han repartit 1024 contenidors nous en 193 àrees, totes amb el 5 contenidors per reciclar, un repartiment que s’anirà modelant en funció de les disfuncions que es detectin. S’han renovat també els vehicles de recollida i de neteja viària, s’han afegit 10 plataformes mòbils per la recollida al casc antic que s’instal·laran de 20 a 2h, hi ha 12 punts de collida d’oli, i una deixalleria mòbil que anirà rotant pel municipi. A més, uns educadors aconsellaran a la ciutadania i als comerços de com dipositar les diverses fraccions, amb l’objectiu final d’arribar al 60% de recollida selectiva que obliga la llei, el doble del 30% actual, i es repartiran cubells per a la recollida d’orgànica i embuts per l’oli. Ho explicaven en roda de premsa el regidor de Serveis Urbans Jaume Monasterio, i l’alcaldessa Aurora Carbonell.

Escolteu-los