Jordi Domínguez i Haritz Múgica ens presenten un nou joc: el Pitch & Plakks

Després de l’èxit de Plakks arriba ara el Pitch & Plakks, el nou joc creat pels sitgetans Jordi Domínguez i Haritz Múgica. Ara mateix, en plena campanya de crowfunding a través de la plataforma Kickstarter, ja han superat els 50.000 euros amb més de 700 compradors. Pitch & Plakks és un joc de fusta, per a totes les edats, que simula el clàssic mini golf i en el que l’objectiu és el  d’introduir la bola en el forat amb el mínim de tirs possibles amb el dit. Hi ha la possibilitat d’adquirir el pack bàsic o ampliar el joc amb extensions, i ara, mentre dura la campanya, és un bon moment per poder-lo adquirir a un preu més econòmic. Els seus creadors Jordi Domínguez i Haritz Múgica ens comenten tots els detalls.

Escolteu-los