Més enllà de la pandèmia, Sitges necessita un replantejament general del seu oci nocturn, i ha de venir de la unió entre locals, restaurants, hotels o guinguetes. Així ho veu la DJ i productora Núria Escarp.

Ha estat una de les DJ i productores que la setmana passada va participar de la manifestació que el sector de l’oci nocturn convocà a la plaça de Sant Jaume per protestar davant les mesures que el govern de la Generalitat continua aplicant als establiments de nit, i reclamar un pla que permeti l’obertura regulada de locals. Núria Escarp ha estat una de les tantes professionals afectades per la suspensió d’actuacions i la tardança en rebre els ajuts a autònoms. Més enllà de les afectacions de la pandèmia, Escarp exposa la necessitat que locals, restaurants, hotels, guinguetes i tots aquells establiments que puguin estar vinculats a l’oferta d’oci de la vila, reflexionin sobre el model de futur i lamenta que l’Ajuntament no hagi pensat en els DJ’s o creadors de música electrònica a l’hora de programar l’oferta d’actes de reconeixement a músics i artistes.

Escolteu-la