Sota el lema “Viu-la amb els teus” es presenta una Festa Major atípica que vol ser respectuosa amb les actuals mesures sanitàries. L’artista José Rentero ha estat l’autor del cartell

El cartell, obra de l’artista José Rentero

Sense cap mena de dubte la d’aquest 2020 serà una Festa Major i una Santa Tecla recordades per l’actual context socio-sanitari. Enguany no hi hauran els balls al carrer ni podrem escoltar les músiques en directe i s’han suspès la gran majoria dels actes que conformen les famoses i conegudes 36 hores. Malgrat tot, la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, amb Agustí Marcet al seu capdavant, han volgut presentar el programa i un cartell que ha estat obra de l’artista sitgetà José Rentero. S’han mantingut alguns actes com el repic de campanes, els 21 morterets o l’ofici de Sant Bartomeu a la parròquia. També es podran escoltar els versos de les tres colles de diables a la ràdio o anar a veure Sant Bartomeu, que restarà exposat a l’altar de l’esglèsia parroquial. A més, la comissió ha decidit crear un concurs de balcons convidant els sitgetans a decorar-los amb elements festamajorencs i ha volgut que l’ofrena a Sant Bartomeu la faci una representació del personal sanitari. Això sí, tant comissió com responsables municipals han demanat que es pugui celebrar la festa sense posar en risc la seguretat de tothom i que tampoc es faci un mal ús de cap element que tingui a veure amb els balls o l’imatgeria festiva. En l’acte de presentació d’ahir al Centre Cultural Miramar varen intervenir Agustí Marcet, president de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla; Sílvia Andreu, membre de la comissió; David Martinez, regidor de Tradicions i Festes; i l’alcaldessa Aurora Carbonell.

Escolteu-ho